I vårt kök lagar vi maten med traditionella smaker, samtidigt som vi sätter vår egen prägel på allt vi serverar och erbjuder våra gäster. I vår ljusa, härliga restaurang kan vi duka upp för stora som små sällskap. Vi har många olika möjligheter när det gäller dukning för stora och små sällskap. Här har det firats både bröllop, födelsedagar, dop och bjudits upp till dans sedan verksamheten startade.

Alla är välkomna, i vår restaurang finner ung som gammal något gott som passar.

Löderups Strandbad

Söndag - smörgårdsbord

Söndagen den 25:e mars öppnar vi igen med vårt välkända, hemlagade smörgåsbord.  

Varje söndag dukar vi fram vårt välkända, hemlagade smörgåsbord. I generationer tillbaka har gäster kommit till oss för att njuta av denna svenska tradition, som passar stora som små, unga som gamla. Buffébordet är fyllt till bredden av välsmakande rätter där alla hittar sin favorit. Det traditionella får stå i centrum, men vi sätter vår egen prägel på allt vi serverar. Egna sillinläggningar, flera sorters lax och kallskuret, välsmakande tillbehör, olika varma rätter så som Janssons frestelse, köttbullar och pajer, stor ostbricka. Vårt stora dessertbord är fyllt med lockelser så som fruktpaj med vaniljsås, färsk frukt, hembakade småkakor, tårta, olika sorters mousser, och andra bakverk. En god kopp kaffe eller té ingår också.

Pris 315:-/vuxen och 115:-/barn 3-11 år. Buffén är öppen från kl 12.00 till kl 16.00. Bordsbokning rekommenderas.

Löderups Strandbad

Julbord

Söndagen den 19/11 välkomnar vi julen till Löderups Strandbad, och vi dukar fram vårt julbord vid olika sittningar veckorna framöver. Det bjuds på glögg och pepparkakor, följt av ett traditionellt och hemlagat julbord. Stort sillbord
med egna inläggningar, lax, pastej, korvar, syltor, flera sorters kallskuret med goda tillbehör. Fortsättningsvis julskinka och brunkål, varmrätter så som revben, köttbullar, prinskorvar och Janssons frestelse med mera, och Ris á la Malta till efter rätt. Gottebord med frukt, nötter, ostar, choklad, godis och kaffe ingår också. Välj själv om du önskar besöka oss för en sittning dagtid eller en utav våra 4 danskvällar som vi erbjuder.

Hämta PDF >>